TobaHR Academy

Haal meer uit uw HR producten


Haal meer uit uw HR-producten voor planning, registratie en people management met de nieuwe Toba HRAcademy. Onze Academy is vooral gericht op formele en informele kennisoverdracht tussen onze consultants en uw medewerkers.

 

Toba HR Solutions heeft een uitgebreid portfolio aan opleidingen voor alle medewerkers die onze Tobacube platformen gebruiken: IT, HR of andere afdelingen. De inhoud wordt afgestemd op het niveau: van starter tot master, van specifiek HR tot specifiek IT, van train the trainer tot certificatie.

 

 • Instructor-led: Dé manier om de vaardigheden van uw medewerkers te verhogen voor een effectiever gebruik van uw platform. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een vakkundige overdracht van de benodigde kennis in klassikale vorm. Ook voor medewerkers die zich willen specialiseren in bepaalde onderdelen, voor het opvijzelen van kennis, voor een grondige herhaling, of voor het opleiden van nieuwe medewerkers.

 

 • Customized: Onze trainingsoptie wordt ingericht voor uw specifieke taken, flexibel maatwerk dus. Onze experts helpen heel praktijkgericht uw medewerkers om het gebruik van het platform te verbeteren en uit te breiden, specifieke processen te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen. Deze trainingen zijn afgestemd op uw vereisten, geschikt voor kleine en grote groepen, en kan verspreid worden gegeven over meerdere vestigingen (nationaal of internationaal). Toba HR Solutions heeft verschillende customized formules in huis:
  • Klassikaal
  • Op aanvraag & on site
  • Train the trainer

 

Trainings @ TobaHR Academy

 

Al onze opleidingen zijn in het Nederlands, duren van 09u00 tot 16u30 en kosten 300 euro per deelnemer (lunch inbegrepen). Inschrijven kan onderaan deze pagina.

 

1. Startende beheerder

Voor startende planners

Wie met Tribe Planner aan de slag wil, krijgt een stevige basisopleiding. We maken u wegwijs in de applicatie en we leren u hoe u deze het efficiëntst gebruikt. U leert alles over tijdsregistraties en wat u ermee doet. We loodsen u door de verschillende meldingen zodat u zelfstandig met Tribe Planner overweg kan. 

De opleidingen vinden plaats op:

 • 04/05
 • 01/06
 • 06/07
 • 03/08

 

2. Gevorderde beheerder

Voor startende beheerder

Werkt u al met de Tribe Planner (en Tribe Timer) en kent u onze startersopleiding vanbinnen en vanbuiten? Dan kan u onze masteropleiding volgen. Hier tonen we bijkomende features en vertellen we alles over controles, tellers en gepersonaliseerde dienstroosters. We bekijken complexe rapporteringen en de wensenmodule via ESS.

De opleidingen vinden plaats op:

 • 20/05
 • 17/06
 • 15/07
 • 19/08

 

3. HR @TobaHR

Voor beheerders en HR-professionals

Er zijn heel wat gegevens nodig voor een correcte verloning en in de HR-opleiding gaan we deze efficiënt bundelen en verwerken. De Tribe Planner kent zijn weg in opgebouwde vakantierechten, attesten en specifieke HR-rapporteringen. In deze module maakt u rapporteringen op maat en beheert u de glijtijden en planningscodes. Na deze opleiding kennen de Tribe Planner en Tribe Timer geen geheimen meer voor u.

 • 18/05
 • 15/06
 • 20/07
 • 17/08

 

4. IT @TobaHR

Voor IT-medewerkers

In deze opleiding bekijkt u de Tribe Planner (inclusief Tribe Timer) van bovenaf. U krijgt inzicht in de structuur en leert hoe onderdelen en tabellen zich met elkaar verhouden. We tonen u hoe uw gemakkelijk data uit het systeem haalt en hoe u de database snel doorzoekt op basis van uw eigen SQL’s. Tot slot zoomen we in op de specifieke IT-rapportering.

 

5. ESS/Workflow @TobaHR

Voor beheerders

Na de masteropleiding is het handig om ESS en workflows van dichtbij te bekijken. U zet deze flows op en past ze aan op basis van het organogram. Daarnaast ontdekt u de module waarin collega’s hun eigen planning ingeven. Deze module is geschikt voor alle beheerders.

 

6. Rapportering @TobaHR

Voor beheerders

Tribe Planner en Tibe Timer gaan hand in hand met data. U kan met onze tool zeer uitgebreide of zeer gedetailleerde rapporten maken, en daar helpen we u graag bij. Met onze templates zetten we u op weg, of u maakt uw eigen rapporten. Geschikt voor alle beheerders.

De opleidingen vinden plaats op:

 • 03/06

 

7. Opleidingen @TobaHR

Voor beheerders

In de VTO-module leert u interne en externe opleidingen en learnings te implementeren. U beheert deze opleidingen en ontdekt wat er gebeurt wanneer personen zich inschrijven. Deze module is een mooie aanvulling voor wie al ervaring heeft met Tribe Planner en Tribe Timer.

Inschrijving Toba HR Academy