0
1
0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

Academy

Laten we samen je HR-tools ontdekken!

Academy

Bij TOBA willen we ervoor zorgen dat je het maximale uit je HR-software haalt voor planning, registratie en personeelsbeheer. Hoe? Da’s waar onze Academy in beeld komt.

De Academy is er speciaal voor jou, om kennis en knowhow te delen tussen onze experts en jouw team, zowel op een formele als informele manier.

Bij TOBA bieden we diverse trainingen aan voor iedereen die met ons TobaCube-platform werkt, of je nu bij IT, HR, of een andere afdeling hoort. Onze trainingen zijn op maat gemaakt voor elk kennisniveau, of je een starter of een doorgewinterde pro bent. 

De fijne kneepjes leren? Certificering nastreven?
We hebben voor ieder wat wils.

Training op jouw maat

Onze trainingsopties zijn flexibel en volledig afgestemd op jouw behoeften. Met maatwerk bedoelen we dat we onze trainingen aanpassen aan jouw specifieke taken. Onze experts zijn er om je team op een praktische manier te ondersteunen bij het verbeteren en uitbreiden van het gebruik van het platform.
We helpen je om specifieke processen te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen.
Efficiënt, al zeggen we het zelf.

Onze trainingen zijn ontworpen om aan jouw eisen te voldoen, of je nu in een kleine of grote groep werkt en ongeacht het aantal locaties (nationaal of internationaal). TOBA biedt verschillende aangepaste trainingsvormen, waaronder:

– Klassikaal: Leer samen in een groepsomgeving.
– Op aanvraag & ter plaatse: Train waar en wanneer het jou uitkomt.
– Train the trainer: Word zelf de expert en deel je kennis binnen je organisatie.

Instructor-led

Dé perfecte manier om de vaardigheden van je medewerkers te verbeteren voor een effectiever gebruik van je platform.

Onze deskundige instructeurs zorgen voor professionele kennisoverdracht in een live setting in groep.

Ook voor medewerkers die zich willen specialiseren in specifieke onderdelen, hun kennis willen bijspijkeren, grondig willen herhalen, of nieuwe teamleden willen opleiden.

Trainingen bij TOBA Academy

We hebben een nieuwe kalender samengesteld voor verschillende opleidingen binnen onze Academy. Hieronder vind je de data. Inschrijven kan ook via het formulier hieronder.

Alle opleidingen worden aangeboden in het Nederlands of Frans en vinden plaats van 09:00 tot 16:30. Indien jouw gewenste taal of periode momenteel niet beschikbaar is, blijf dan op de hoogte via onze website voor mogelijke toekomstige updates en toevoegingen.

De prijs? €425 per deelnemer. De lunch? Inbegrepen!

Startende beheerder @ TobaHR
3/09/2024 – NL
12/11/2024 – NL
21/11/2024 – FR

Gevorderde beheerder @ TobaHR
10/09/2024 – FR
8/10/2024 – NL
19/11/2024 – NL

Rapportering @ TobaHR
24/10/2024 – NL
26/11/2024 – NL

Toba Academy