Skip to content
Nederlands - België

Support

Bij vragen: info@tobahr.be

We helpen u graag!

We staan voor u klaar!

We bieden verschillende samenwerkingmogelijkheden aan, ontdek ze:

Customer Support

Onze klantenservice staat voor u klaar!

Professional Services

We leveren de expertise, tools, services, opleiding en bewezen methodologie om u te helpen uw business objectieven te realiseren. 

Helpdesk

Bel ons of log een ticket.
We helpen u graag verder.

Customer Support

Onze klantenservice staat voor u klaar. 

Onze goed opgeleide, ervaren professionals beschikken over een grondige productkennis en praktische ervaring, waarmee ze uw team helpen om problemen op te lossen. Dit in het Nederlands, Frans en Engels.

Met onze innovatieve helpdesk management tool beheren en prioriteren wij de tickets die binnenkomen. Geen zorgen over nieuwe releases met nieuwe features of bug fixes (bij ons slechts twee keer per jaar).
Ook hier waarborgen wij de product support.

Professional Services

Met onze professionele services haalt u het maximum uit uw Toba HR Solutions producten. We leveren de expertise, tools, services, opleiding en bewezen methodologie om u te helpen uw business objectieven te realiseren.  U werkt immers samen met deskundige partners en ervaren professionals die echt gaan voor uw succes. Onze professionele services zijn onderverdeeld in consulting, implementatie, optimalisatie en training & certificering.

visual_support_1

Consulting Services

Verlies geen tijd en middelen aan het zoeken of uitproberen van oplossingen die uiteindelijk toch niet werken. Laat de experts van onze consulting service de kloof tussen IT en uw business overbruggen. Onze aanpak werkt namelijk wel, dat hebben we de afgelopen 15 jaar al bewezen en dat doen we nog elke dag.

  • Strategie workshops: Onze experts bekijken samen met u welke verwachtingen en doelen u heeft voor uw organisatie. Samen wordt de beste strategie bepaald, gericht op het behalen of liefst verbeteren van uw objectieven.  
  • Business process analysis: Met onze bewezen tools en methodes beoordelen onze experts uw bedrijfsprocessen. Het resultaat: het nodige advies over waar u kan verbeteren en waar u efficiënter kan worden. Uiteraard in de goede volgorde van prioriteit en met de juiste oplossingen.
  • Creëren van roadmap: Een geruisloze omschakeling is goed voor uw business. Een implementatieplan met alle details en de beste volgorde voor onze producten en oplossingen is de basis voor succes: een snelle invoering en een eenvoudige verdere uitbreiding.
  • Assessments: Problemen detecteert u best op voorhand. Met onze assessments weet u welke domeinen aanpassingen vragen voor implementatie. Zo krijgt u de rust en het vertrouwen dat u goed voorbereid bent op de omschakeling.

Implementatie Service

Met 15 jaar ervaring op onze teller weten we als geen ander hoe belangrijk een geruisloze omschakeling is. Daarom gebruiken onze experts bewezen methoden die ervoor zorgen dat uw oplossing vanaf het begin meteen goed zit. Uw ROI begint op dag één.

  • Project implementatie: Alle hulp is welkom bij het invoeren van nieuwe systemen en oplossingen. Ons team heeft de juiste kwalificaties en ervaring om uw project te trekken. Zo implementeert u sneller en bereikt u het gewenste resultaat ook eerder.
  • Readiness services: Voorkomen is beter dan genezen, daarom beoordelen onze experts voor de implementatie en voor de inproductiestelling uw omgeving. Denk aan configuraties, externe toepassingen, koppelingen, applicaties... Zo weten we op voorhand welke mogelijke problemen kunnen opduiken en kunnen we daar rekening mee houden.
  • Integratie Services: Samen staan we sterker. Onze experts werken met uw HR-medewerkers en uw technisch personeel samen om onze human capital solutions naadloos te configureren en te integreren met externe toepassingen (3rd party-koppelingen/interfaces).
  • Data migratie: Geen gedoe met het overzetten van dataOnze experts voegen bestaande gegevens samen met de nieuwe oplossingen/data. We beoordelen de bestaande technieken voor gegevensverzameling en zoeken naar verbetermogelijkheden. Zo raakt niets verloren en haalt u meteen meer uit uw systeem.
visual_support_2
visual_support_3

Optimalisatie Services

Toba HR Solutions blijft u na de implementatie graag ondersteunen. Zo zorgen we ervoor dat uw oplossing niet alleen wordt geadopteerd voor dagelijks gebruik, maar dat de toepassing echt gaat leven. Zo kan u optimaal uitbreiden en een omgeving creëren die u helpt groeien.

  • Upgrade services: Profiteer nog meer van de toevoegingen of verbeteringen in de nieuwe versies van onze oplossingen. Wij begeleiden u door het hele proces van een upgrade en zorgen ervoor dat eventuele wijzigingen geen invloed hebben op uw performantie of beschikbaarheid.
  • Optimalization services: Onze experts stellen proces- en technische optimalisaties voor om uw kosten te verlagen en de prestaties te verbeteren. Ze delen de kneepjes van het vak en best practices ook graag met uw teams. Met meer inzicht in de mogelijkheden en features van onze producten en onze aanbevelingen voor verbeteringen kan u toegevoegde waarde ontgrendelen en innovatie stimuleren.

Helpdesk

 

Voor enige vragen: info@tobahr.be 

 

Jira Helpdesk

Na oplevering van het project, zal de consultant ervoor zorgen dat de beheerders van de organisatie toegang krijgen tot onze helpdesk.

Zij kozen reeds voor Toba HR Solutions

Contacteer ons

Wij staan graag voor u klaar!