Toba Academy

Haal meer uit uw HR producten

 

Haal meer uit uw HR-producten voor planning, registratie en people management met de nieuwe Toba Academy. Onze Academy is vooral gericht op formele en informele kennisoverdracht tussen onze consultants en uw medewerkers.

 

Toba HR Solutions heeft een uitgebreid portfolio aan opleidingen voor alle medewerkers die onze Tobacube platformen gebruiken: IT, HR of andere afdelingen. De inhoud wordt afgestemd op het niveau: van starter tot master, van specifiek HR tot specifiek IT, van train the trainer tot certificatie.

 

  • Instructor-led: Dé manier om de vaardigheden van uw medewerkers te verhogen voor een effectiever gebruik van uw platform. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een vakkundige overdracht van de benodigde kennis in klassikale vorm. Ook voor medewerkers die zich willen specialiseren in bepaalde onderdelen, voor het opvijzelen van kennis, voor een grondige herhaling, of voor het opleiden van nieuwe medewerkers.

 

  • Customized: Onze trainingsoptie wordt ingericht voor uw specifieke taken, flexibel maatwerk dus. Onze experts helpen heel praktijkgericht uw medewerkers om het gebruik van het platform te verbeteren en uit te breiden, specifieke processen te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen. Deze trainingen zijn afgestemd op uw vereisten, geschikt voor kleine en grote groepen, en kan verspreid worden gegeven over meerdere vestigingen (nationaal of internationaal). Toba HR Solutions heeft verschillende customized formules in huis:
    • Klassikaal
    • Op aanvraag & on site
    • Train the trainer