Het platform voor de dienstensector

Verzekert de nodige flexibiliteit, houdt de professionals tevreden met hun uren en de foutloze registratie en rapportering.

 

Tobacube Services

Minder stress over avond- en weekendwerk, last-minute opdrachten en planning

Tobacube Services

Totaaloplossing die goedkoper is dan een losse verzameling externe pakketten

Tobacube Services

Future proof producten van een absolute voorloper in innovaties

Tobacube Services

Een fijne gebruikerservaring met een eenvoudige en efficiënte single user interface

Tobacube Services

Altijd performante oplossingen: minder repetitief werk en meer tijd voor meerwaarde

 

De dienstensector is in volle (digitale) transformatie. Klanten willen 'nu' bediend worden, ze vragen 'nu' een oplossing en het werk moet 'nu' worden uitgevoerd. Het managen hiervan met veelal freelance professionals is een enorme uitdaging. Waar werken ze, hoeveel uren werken ze, wanneer zijn ze beschikbaar voor een nieuw project? Manueel is dit niet meer op te volgen. Als succesvol en snelgroeiend bedrijf in de dienstensector kunnen wij hier als geen ander over meepraten.

Hoe complex de situatie ook is, met onze Tobacube Services wordt een performante oplossing gevonden. De foutenmarge bij het uitwisselen van de diverse informatiestromen neemt bovendien flink af. Discussies over uren, rapportages en facturen zullen dus ook verminderen.

Onze applicaties zijn bovendien stevig onderbouwd met een employee selfservice, waarbij freelancers en bedienden zelf hun wensen en beschikbaarheden kunnen aangeven. En dit via een moderne en gebruiksvriendelijke interface op alle toestellen (van smartphone tot tablet). Een absolute must in de war for talent.