Berekent een goede economische en ecologische planning in uren of minuten in plaats van dagen

 

Tobacube Logistics

Minder stress over transport, just-in-time-leveringen en opslagcapaciteit

Tobacube Logistics

Totaaloplossing die goedkoper is dan een losse verzameling externe pakketten

Tobacube Logistics

Future proof producten van een absolute voorloper in innovaties

Tobacube Logistics

Een fijne gebruikerservaring met een eenvoudige en efficiënte single user interface

Tobacube Logistics

Alles voor human capital management op één adres: één toepassing, één database

 

De huidige verkeersdrukte in combinatie met just-in-time-leveringen maakt het proces van planning enorm complex. Met Tobacube Logistics wordt bij het maken van optimale roosters voor transport- en opslagbedrijven niet alleen rekening gehouden met de bedrijfsvariabelen die tijdens de implementatie zijn ingevoerd, maar ook met actuele bestellingen en de (internationaal) beschikbare chauffeurs en/of opslagcapaciteit.

Het stelt de logistiek verantwoordelijke in staat het transport effectief af te stemmen op de capaciteit van het bedrijf, de leveringen aan de klanten en de rijtijden van de chauffeurs. Dit op de meest kostenefficiënte en ecologische manier. De rekentijd wordt met ons slimme algoritme teruggebracht van dagen naar enkele uren of zelfs minuten.

Een van de modules in Tobacube Logistics is het digitaal personeelsdossier. Vanuit het payroll-pakket worden al heel wat gegevens opgeladen. Maar hierin kunnen ook diploma's, contracten, certificaten, en andere documenten worden beheerd en gecentraliseerd.