Marktleider in de zorgsector 

 

Tobacube Care

Marktleider: meer dan 100 ziekenhuizen en 400 RVT's dragen onze producten op handen

Tobacube Care

Minder stress over rotaties, tijdsregistratie, rapportering en budgettering

Tobacube Care

Future proof producten van een absolute voorloper in innovaties

Tobacube Care

Een fijne gebruikerservaring met een eenvoudige en efficiënte single user interface

Tobacube Care

Alles voor human capital management op één adres: één toepassing, één database

 

 

Tobacube Care is dé nummer 1 toepassing voor de zorgsector, waar inmiddels 80 procent van onze omzet wordt gegenereerd. Onze oplossingen richten zich op de brede zorgsector, RVT's, gehandicaptenzorg, algemene en psychiatrische ziekenhuizen, maar ook op thuiszorg en de verschillende labo's.

Per afdeling kan worden bekeken wat de ideale werkwijze is: een volautomatische planning of zelfroosterconcepten. Per afdeling kan rekening worden gehouden met de zorgbehoeftes van de patiënten en de capaciteit die daarvoor nodig is. Zo worden de competenties van de medewerkers op de beste manier ingezet, wat ook bijdraagt tot de algehele werknemerstevredenheid.

Binnen onze Tobacube Care wordt vrijwel alles op een eenvoudige manier ingericht en naar de hand gezet van de gebruikers. Er zijn geen beperkingen qua controles, geen beperkingen qua codes, wensenbeheer, gebruiksvriendelijkheid… Een afdeling heelkunde heeft andere vereisten dan een afdeling oncologie, en ook daar wordt rekening mee gehouden. Ons product heeft zelfs een innovatieve module voor het inroosteren van non-payroll medewerkers.

Van vrijwilligerswerk tot specialisten in de gezondheidszorg, het is eenvoudig te begrijpen waarom de Tobacube Care zo succesvol is voor organisaties in de gezondheidszorg.