Tijdsregistratie en planning geïntegreerd

Psychiatrisch Centrum Caritas was op zoek naar een leverancier gespecialiseerd in planningssoftware en geïntegreerde tijdsregistratie. Doel was om de oude prikklokken te vervangen en het beheer van de tijdsregistratie te doen rechtstreeks vanuit de planningssoftware. In een later stadium was het een belangrijk gegeven om vanuit de nieuwe hardware voor tijdsregistratie ook een project uit te rollen rond toegangscontrole.

Daar Tobania samenwerkt met EM Group als leverancier voor prikklokken die de mogelijkheid geven om van hieruit ook toegangscontrole te doen, is de keuze bij PC Caritas gevallen op een samenwerking met Tobania en EM Group.

In een eerste fase is de planningssoftware gekoppeld aan de geïntegreerde tijdsregistratie en heeft PC Caritas ondersteuning gevraagd bij de uitrol.

De tweede fase van toegangscontrole is op dit moment nog lopende. Een derde fase namelijk de uitrol van Employee Self Servicemet het gebruik van tikkingen voor de fietsvergoeding wordt op dit moment overwogen.

Screenshot Tribe Planner PC Caritas               Screenshot Tribe Planner PC Caritas