• Miniatuurvoorbeeld
  Het implementatieproject is opgestart in 2007 met vier pilootafdelingen. UZ Brussel is quasi gelijktijdig van sociaal secretariaat veranderd en werkt met X-tend van SD. In 2010 is de omschakeling van Efficient naar de geïntegreerde tijdregistratie Tribe Timer gebeurd.

 • Miniatuurvoorbeeld
  ZOL was operationeel met het planningspakket SP-Expert in combinatie met een tijdsregistratie van GPS met KABA Tikklokken. Na een openbare aanbesteding werd unaniem beslist om met Tribe Planner als de nieuwe oplossing voor planning en geïntegreerde tijdsregistratie te werken.

 • Miniatuurvoorbeeld
  Pepsico Belgium (Veurne) werkte reeds geruime tijd met een tijdsregistratiesysteem van de firma Kronos. Voor de productiemedewerkers was er een grote behoefte aan een personeelsplanningssysteem met bezettingscontroles op basis van competenties.

 • Miniatuurvoorbeeld
  Vaco's Kitchen is een producent van kant- en klaarmaaltijden met twee productievestigingen in België (Olen en Herselt). De organisatie maakt gebruik van Tribe Planner en Tribe Timer om meer dan 400 medewerkers overheen de verschillende sites efficiënt in te plannen en te beheren.

 • Miniatuurvoorbeeld
  Op het hoofdkwartier van Bidinvest (voorheen DeliXL) EDE heeft Tobania een personeelsplanning opgezet voor een aantal moeilijk planbare afdelingen. Deze omgeving krijgt bezettingsvereisten vanuit het WMS-systeem en gebruikt deze voor de opmaak van een personeelsplanning.

 • Miniatuurvoorbeeld
  Kaaspack BV verwerkt kazen naar verschillende afwerkingsvormen (raspen, snijden, ...) en verpakkingen.  De organisatie maakt bijzonder frequent gebruik van uitzendkrachten om de wisselende behoeften in de productie vlot op te vangen. 

 • Miniatuurvoorbeeld
  Vraag van het ziekenhuis was om het huidige pakket SP-Expert (nu : PanningIT) te vervangen door de gebruiksvriendelijke tool Tribe Planner. Tribe Planner diende een bi-directionele koppeling te voorzien met het loonadministratiepakket van SD Worx.

 • Miniatuurvoorbeeld
  Psychiatrisch Centrum Caritas was op zoek naar een leverancier gespecialiseerd in planningssoftware en geïntegreerde tijdsregistratie. Doel was om de oude prikklokken te vervangen en het beheer van de tijdsregistratie te doen rechtstreeks vanuit de planningssoftware.

 • Miniatuurvoorbeeld
  AZ Mariaziekenhuis werkt al jaren met het planningspakket van Tobania in combinatie met een interface naar eBlox van SDWorx. In 2012 is de klant gestart met de implementatie van een extern pakket HRWeb via Toba HR Solutions.

 • Miniatuurvoorbeeld
  AZ Sint Maria Halle werkt al jaren met het planningspakket van Tobania in combinatie met een interface naar Hora van ADMB. In 2016 is de klant een contract aangegaan voor de aanschaf en implementatie van de nieuwe Tribe Manager omgeving.