Saga Systems wordt Toba HR Solutions. Met de nieuwe naam gaat een totale rebranding gepaard: een fris logo, een onderscheidend productportfolio, een eigen website en een duidelijk herkenbare positionering in vijf sectoren (de zogenaamde Toba Cubes). 

 

Logo Tobacube CareLogo Tobacube RetailLogo Tobacube IndustryLogo Tobacube LogisticsLogo Tobacube Services

 

"We nemen nu echt afscheid van Saga Systems. Toba HR Solutions wordt als apart merk in de markt gezet. Zo is het voor de bedrijven en instellingen eenvoudiger om te weten waar we voor staan", vertelt Karl Hendrickx, de drijvende kracht achter de vernieuwing. Toba HR Solutions profileert zich zo nog beter als dé specialist in human capital management met innovatieve oplossingen voor care, retail, dienstverlening, industrie en logistiek. 

 

Logo Tribe TimerLogo Tribe PlannerLogo Tribe SelfLogo Tribe Manager

 

De producten van Toba HR Solutions zijn onderverdeeld in Tribes: Tribe Planner, Tribe Timer, Tribe Manager en Tribe Self. Ze blijven natuurlijk even gebruiksvriendelijk, modulair, flexibel en koppelbaar met externe pakketten. Samen automatiseren en stroomlijnen ze alle processen in human capital management.

Tribe Self speelt volledig in op de huidige vraag naar employee selfservice: medewerkers kunnen digitaal hun wensen ingeven (voor roosters, verlofdagen, opleidingen, ...) en dit vanop elke plaats en van elk toestel. En de goedkeuring? Die kan ook volledig geautomatiseerd worden.

Als absolute marktleider in België en Luxemburg blijft Toba HR Solutions investeren in future proof oplossingen om zo organisaties te ondersteunen in de war for talent. "Met deze rebranding zal het de markt nog duidelijker worden dat we een echte voorloper zijn in het automatiseren van het managen van human capital. Bovendien zijn we zo ook klaar om nog verder de internationale markt op de te gaan."