Skip to content
Nederlands - België
tob-tribe-manager-1

Tribe Manager

Carrières kunnen via dit geïntegreerd platform
worden opgevolgd van aanwerving tot pensionering.

De verschillende modules van Tribe Manager kunnen naar eigen keuze worden samengesteld tot één geïntegreerd pakket. De sleutelwoorden zijn modulair, betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Kort samengevat: geen gedoe. Vandaag opstarten met een module voor digitaal personeelsbeheer en nadien uitbreiden met specifieke modules rond bijvoorbeeld opleidingenbeheer, evalutatiebeheer of competentiebeheer? Allemaal geen probleem. Met Tribe Manager kan op eigen tempo een volledige human-capitalomgeving worden uitgebouwd.

digitaal_personeelsdossier_tobahr

Digitaal personeelsdossier

Met ons digitaal personeelsdossier in Tribe Manager kunnen alle gegevens van medewerkers worden beheerd. Vanuit het payroll-pakket worden al heel wat gegevens opgeladen.

Maar ook diploma's, contracten, certificaten, en andere documenten kunnen hierin worden beheerd (en gecentraliseerd). Zo ontstaat een volledige digitale informatiefiche van alle medewerkers.

Opleidingenbeheer

Tribe Manager ondersteunt organisaties ook bij het aanbod en beheer van diverse formele opleidingen of overlegmomenten met het team die in aanmerking komen als informele opleiding. Met de accreditatiemodule in Tribe Manager kunnen zowel certificaten als opleidingen binnen de verschillende domeinen worden geaccrediteerd.

opleidingsbeheer_tobahr
competentiemanagement_tobahr

Competentiemanagement

Elke organisatie vraagt de nodige competenties en skills. Alleen hoe weten medewerkers welke dat zijn? Willen ze hierop inspelen en hun talenten verder ontwikkelen, dan moeten ze wel weten wat de organisatie vraagt. Hetzelfde geldt voor functiebeschrijvingen, ook die zijn niet altijd even gemakkelijk te vinden, maar medewerkers worden hierop wel beoordeeld.

Binnen Tribe Manager zorgen we ervoor dat functiebeschrijvingen en competenties voor iedereen onmiddellijk toegankelijk zijn en vlot kunnen worden bijgewerkt en aangepast aan de realiteit. Het competentiebeheer wordt aldus een middel voor de verdere ontwikkeling, prestatiemeting en functionering van elke medewerker.

Evaluatiebeheer

Evaluatiegesprekken met medewerkers verlopen niet altijd perfect: bepaalde leidinggevenden voeren zelden of nooit gesprekken, rapporten van gesprekken raken verloren of er wordt geen of te weinig werk gemaakt van de opvolging van acties of afspraken tijdens die gesprekken. 

Met Tribe Manager kan de gebruiker het starten en opvolgen van de verschillende evaluatiemomenten inplannen en beheren. De resultaten van de verschillende evaluatiemomenten blijven gestructureerd bewaard en eventuele actiepunten, voortvloeiend uit de evaluatie, worden geregistreerd en actief opgevolgd binnen het pakket.

evaluatiebeheer_tobahr
middelenbeheer_tobahr

Middelenbeheer

Bedrijfskleding, laptop, tablet, gsm... Elke medewerker beschikt over een aantal middelen om zijn job te kunnen uitvoeren. De opvolging hiervan vergt een waslijst aan administratie. Tribe Manager heeft de gepaste oplossing met de module middelenbeheerNiet alleen wordt de administratieve opvolging verzorgd, maar ook de bijbehorende workflows. Binnenkort zal zelfs de medewerker automatisch worden verwittigd over inruilen, inleveren, ophalen of andere te ondernemen acties.

tribe_manager_mockup

Uw voordelen opgelijst

 • End-to-end oplossing

  Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en modulair.

 • Geïntegreerde oplossing

  Integratie met meer dan 50 verschillende externe pakketten is mogelijk. 

 • Digitaal

  Digitale ondersteuning voor talent - en competentiemanagement.

 • Structureel

  Een opossing voor het opvolgen van evaluaties en actiepunten.

 • Employement Lifecycle

  Omvat de volledige employement lifecycle, van rekrutering tot vertrek. 

Zij kozen reeds voor Toba HR Solutions

Wilt u meer weten over Tribe Manager?

Boek een demo of vraag een vrijblijvend gesprek,
wij tonen u graag de mogelijkheden van het pakket.